Почистване на прозорци

Защо почистването на прозорци е важно?

Миенето на прозорци е сред най-важните части от поддържането на високо ниво на хигиена и чистота у дома. Независимо дали живеете на натоварен булевард или пък на малка уличка, истината е, че прах и мръсотия лесно полепват върху стъклата на дома ви. Тези замърсители се натрупват не само по прозорците, но и по дограмата, където оставят трайни следи и нанасят щети. С течение на времето, прозорците могат също така да бъдат наранени от дъждове, мръсотия и отломки, причинявайки трайни щети.

За да избегнете необходимостта да сменяте дограмата и стъклата у дома, уверете се, че прозорците са добре почистени поне няколко пъти годишно. Качественото почистване на високи прозорци у дома може да удължи живота на стъклото и дограмата, да подобри визията на вашия дом, да подсили хигиената и да ви накара да се чувствате комфортно и уютно у дома.

 • Предимствата на професионално почистване на прозорци

  Въпреки важността си, дейността чистене на стъкла е изключително изискваща. В забързаното ежедневие е все по-трудно да намираме време за почистване на прозорци. Процесът изисква специална подготовка, достъп до специални препарати за почистване на прозорци и разбира се - много отделено време. Неслучайно миенето на прозорци е сред най-неприятните задължения за едно домакинство.

  Именно затова, много хора предпочитат да се доверят на специализирана фирма за миене на прозорци. Разчитайки на професионалист, вие можете да се фокусирате върху други приоритетни задачи и да оставите трудната част на опитните специалисти. Приберете се у дома на вече налични резултати и се насладете на блясъка! Професионалното почистване предлага:

  • Спестено време
  • Гарантирани резултати
  • Работа с професионални препарати и техники
  • Бързи реакции
  • Професионално отношение
 • Защо да изберете Зорница за чистене на прозорци

  С години опит в индустрията, ние предлагаме редица почистващи услуги за дома и офиса. Ако сте решили, че е време да потърсите надеждна фирма за почистване на стъкла, то тогава сте на правилното място. Ние работим с доказани експерти в областта на почистване на дограма и прозорци и можем да гарантираме качествени резултати от най-високо ниво.

  Работейки с нас, вие можете да се възползвате от едни от най-достъпните цени за почистване на прозорци в страната. Ние държим нашите услуги да са по джоба на всеки клиент. Извършваме измиването на прозорци спазвайки стъпков процес, който е проверен и гарантиран. Разчитаме единствено на най-качествените материали за почистване, както и на най-модерните техники. Доверете се на нашите отдадени хигиенисти за детайлното почистване на прозорци във вашия дом или офис.

Какво включва услугата почистване на прозорци?

След като се свържете с нас, за да си запазите час за почистване на прозорци, ние ще ви зададем няколко важни въпроси. Те ще ни помогнат да се запознаем по-добре с пространството, броя на стъклата, които са за почистване, техния размер, състояние и други детайли. Това ще ни помогне да планираме с прецизност процесът на почистване.

Услугата измиване на прозорци включва:

 • Двустранно почистване на прозорци - вътрешно и външно миене на прозорци
 • Миене на витрини
 • Почистване на комарници
 • Премахване на транспортни лепенки
 • Отстраняване на мазилка, боя, силикон или други петна по стъклата и дограмата
 • Измиване на гумените уплътнения на стъклопакета
 • Почистване на первази
 • Почистване на прагове и щори

Към цената на услугата са включени и всички професионални препарати за почистване на прозорци, инструменти и техники, с които работим по време на процеса. Можете да се възползване от почистване на прозорци след ремонт, регулярно почистване, пролетно почистване на стъклата или пък да се обадите за спешно почистване.

Какво трябва да знам преди да използвам фирма за почистване на прозорци?

Услугата почистване на прозорци може да бъде използвана не само за дома, но и за бизнес сгради, търговски помещения, хотелски комплекси, болници, училища и други. Преди изпратим нашия екип от хигиенисти е добре да имаме колкото се може повече информация за проекта. Ще е изключително полезно ако разполагаме с данни за размерите на прозорците. По този начин ще спестим време щом пристигнем на адреса и ще можем веднага да се захващаме за работа.

Можете да измерите квадратурата на прозорците като умножите дължината по широчината. Що се отсленася до предварителна подготовка, не е необходимо да се притеснявате за нищо! Ние ще се погрижим за осигуряването на професионално оборудване за миене на прозорци и всичко останало.

title=

Професионално почистване на прозорци от Зорница

Доверете се на професионалния екип на почистваща фирма Зорница - за кристално чисти прозорци. Свържете се с нас за повече подробности