Почистване след ремонт

Защо е нужно почистването след ремонт

Ремонтните дейности у дома са неизбежни в даден момент. Независимо дали сте се сблъскали със строителен проблем или пък сте решили да освежите дома си, ремонтът е нещо естествено за всяко жилище. Въпреки, че той е с цел подобрение на пространството, което обитавате, ремонтът също така винаги носи и едно основно последствие - обилно замърсяване. По време на ремонтните дейности, строителни отломки, прах, боя и други замърсители попадат по повърхностите във вашия дом, където се натрупват и създават предпоставка за редица нежелани последици. Ремонтни дейности като смяна на дограма, пребоядисване, водопроводни ремонти и други водят до силно замърсяване на прозорци, стени, подови настилки, мека мебел и други части на жилището. Ето защо е ключово да се уверите, че домът ви е почистен в дълбочина преди да можете да се насладите изцяло на новия интериор или отстранените проблеми.

 • Ползи от почистване на апартамент след ремонт

  В повечето случаи, отломките и замърсяванията след ремонтна дейност са видими. Въпреки това, в някои ситуации, мръсотията е основно под формата на прах и е невидима за човешкото око. Чистенето след ремонт гарантира, че дори и най-фините частици прах са премахнати, което осигурява хигиенична и чиста среда за живот. Това може да предотврати редица заболявания и алергични реакции. Почистването след ремонт също така осигурява по-дълъг живот на мебелите у дома, като предпазва от дълготрайни щети. Например, остатъци от боя или пък натрупан прах по килимите могат да бъдат предпоставка за разруха и необходимост от нова инвестиция. Не на последно място, чистенето след ремонтни дейности ще ви позволи да се насладите на една свежа, нова и приятна атмосфера у дома.

  Защо да изберете професионално почистване след ремонт?

  Много хора разчитат на професионална фирма за почистване след ремонт и това никак не е случайно. Ремонтните дейности обикновено изискват време и енергия. Дори да разчитате на майстори, истината е, че процесът е натоварващ и за вас. Последното нещо, което ви трябва на финала, е да отделите допълнителни часове в трудоемко чистене.

 • Доверявайки се на специалист, вие можете да се възползвате от следното:

  • Гарантирани резултати - избегнете всякакъв риск от нанасяне на допълнителни щети по мебели или повърхности у дома по време на самостоятелното почистване след ремонт
  • Скоростен процес - опитът и техниката на професионалистите гарантират по-бързо решение на проблема, което ще ви спести ценни часове.
  • Професионално оборудване - професионалните фирми за почистване след ремонт разполагат с професионална техника, инструменти и препарати, което им позволява да предложат високо качество и блестящи резултати
  • Квалифицирани експерти - избирайки професионалист, вие ще получите достъп до знанията и уменията на човек с богат опит, който знае точно как да се справи с всеки вид замърсяване след ремонт

  Доверете се на Зорница и се насладете на едни от най-достъпните цени за почистване след ремонт. Ние сме на разположение да се отзовем, когато и да се свържете с нас!

Какво включва основно почистване след ремонт?

Нашите цени за основно почистване след ремонт се определя от това какво включва услугата. Като опитни специалисти в областта на чистенето след ремонт, ние можем да предложим разнообразие от различни видове почистване. Независимо от какво се нуждае вашето жилище, нашите професионалисти ще пристигнат оборудвани и готови да се заемат за работа.

Ето и какво включва основното почистване след ремонт:

 • Почистване на плочки след ремонт
 • Почистване на дограма след ремонт
 • Почистване на ламинат след ремонт
 • Почистване на баня след ремонт
 • Почистване на гранитогрес след ремонт
 • Почистване на прозорци след ремонт
 • Почистване на паркет след ремонт
 • Почистване на прах след ремонт
 • Почистване на мозайка след ремонт
 • Почистване на теракот след ремонт

Какво трябва да знам преди да поръчам почистване след основен ремонт?

В Зорница, наш основен приоритет е да осигурим на нашите клиенти спокойствие и висококачествени резултати. Можете да оставите целия процес в наши ръце и единствено да се насладите на чистотата у дома ви на финала. Преди да посрещнете нашите професионалисти е добре да ни информирате максимално относно вида почистване, от което се нуждаете. Дори да не сте наясно с какво точно трябва да се извърши, можете да споменете вида ремонтна дейност, която се е извършила в жилището. Това ще ни помогне да се ориентираме и да подготвим правилното оборудване на почистването. Когато пристигнем, ние допълнително ще извършим подробен оглед на помещенията в дома ви, за да се запознаем със състоянието и замърсяването. Всяко почистване е адаптирано към нуждите на конкретното жилище.

title=

Професионално почистване след ремонт от фирма Зорница

Екипът на почистваща фирма Зорница е готов да се справи както с големи, така и с малки проекти. Свържете се с нас за повече подробности