Професионално пране на матраци в София

Професионално почистване на матраци се препоръчва, ако:

 • Професионално пране на матраци в София
  Искате да премахнете праха и акарите от вашия матрак
 • Професионално пране на матраци в София
  Имате домашни любимци
 • Професионално пране на матраци в София
  Имате малки деца
 • Професионално пране на матраци в София
  Страдате от алергии
 • Професионално пране на матраци в София
  Намирате се в силно замърсена част на града

Чист матрак за по-добър сън

Матракът е изключително важен за осигуряването на добра почивка и дълбок сън, затова и неговата правилна поддръжка е от изключителна важност. Той е и предпочитаното място за развитие на микроби, гъбички и акари, които могат да предизвикат алергии и други здравословни проблеми. Поради тази причина, изпирането на матраците и топ матраците в домът Ви е от първостепенно значение.

Професионалното изпиране е за предпочитане

Екипът от специалисти на почистваща фирма "Зорница" силно препоръчва прането на матраците да се извършва само от професионалисти, които знаят как да подходят и кои са правилните методи за почистване спрямо вида и големината на матрака, за да постигнат максимално добри и дълготрайни резултати.

 • Какво представлява услугата пране на матраци в София?

  За осигуряване на чисти и безопасни легла във Вашият дом е необходимо да се използват правилните методи и подход за почистване на матрак. В зависимост от вида му, методите за третиране ще бъде различен. Матраците биват няколко вида:

  • латексови
  • от дунапрен
  • с пружини
  • от мемори пяна

  Всеки вид матрак изисква различен подход при почистването му за постигане на максимално добри и дълготрайни резултати.

  Професионално пране на еднолицеви и двулицеви матраци

  Екипът за почистване на матраци в София на почистваща фирма "Зорница" ще се погрижи матраците във Вашият дом, независимо дали еднолицеви или двулицеви, да са чисти и безопасни за ползване. Постигаме качествени и дълготрайни резултати благодарение на нашият процес по определяне на вида на матрака и прилагането на подходящите методи за третиране. При по-популярните еднолицеви и двулицеви матраци използваме така наречената професионална екстракторна машина за машинно пране на матраци. Ще се уверим, че всички несъвършенства и мръсотии са премахнати, като извършим редица повторения с екстракторната машина, за да осигурим елиминирането на праха, акарите и гъбичките в дълбочина. След машинното почистване, ще се уверим, че матракът може да изсъхне напълно без рискове от загниване, поява на мухъл, бактерии и неприятни миризми.

 • Професионално пране на матраци от латекс и дунапрен

  Двата вида матраци са изключително специфични и изискват по-специално внимание при почистването, за да се постигнат добри и дълготрайни резултати.

  Латексовите матраци са направени от латекс, който изисква специална грижа, затова професионалният ни екип за пране на матраци предлага висококачествено и надеждно почистване на матраците от латекс, използвайки подходящите професионални препарати и техники. Така гарантираме, че вътрешността на матрака няма да бъде наранена, а напротив - ще осигурим чист и безопасен латексов матрак с удължен живот.

  Матраците от дунапрен са направени от вид пяна, която има тенденцията да задържа много прах по повърхността и вътрешността си. Освен това, петната от източници като храна и напитки проникват изключително лесно във вътрешността му. Затова, професионалният ни екип за почистване на матраци от дунапрен ще се погрижи той да бъде дълбоко почистен и дезинфекциран, използвайки машинно пране с екстракторна машина, която ще разтвори мръсотията в дълбочина и ще я всмуче обратно като остави след себе си чистота и свежест.

  Колко често трябва да се перат матраците?

  В зависимост от вида им и материала, от който са направени, матраците имат нужда от дълбоко почистване веднъж до два-три пъти годишно. Еднолицевите и двулицеви матраци с пружини или мемори пяна е препоръчително да се изпират два пъти годишно - през пролетта и есента. Латексовите матраци могат да бъдат почиствани веднъж годишно, а дунапренените матраци - три пъти годишно.
 • Какво включва пране на матраци от дунапрен?

  Дунапренът е вид пяна, която, въпреки мекотата си, задържа по повърхността и във вътрешността си много прах. Тя се събира при ежедневното използване на леглото, от прахът, който влиза отвън, както и от различни източници на петна, като напитки и храна. Затова ключовото при пране на матраци е то да се прави машинно, за да се гарантира почистването в дълбочина. Ние ще почистим Вашия матрак от дунапрен професионалносто и ще оставим след себе си безупречни резултати. За дунапренените модели прането на матраци 2 пъти годишно е повече от препоръчително.

Пране на матраци с професионалната помощ на Зорница

Използването на професионална техника и най-вече екстракторна машина е от ключово значение за състоянието на Вашия матрак след почистването. Много хора си мислят, че могат да постигнат същия ефект на професионалното пране на матраци с помощта на прахосмукачка или друг домашен уред, но, за съжаление, това е прекалено хубаво, за да е истина. Ние можем да предложим мощност, техника и подходящи препарати за всеки вид матрак. Избирайки почистваща фирма "Зорница", вие ще се възползвате от:

 • Достъпни цени за пране на матрак
 • Дългогодишен опит в почистване на матраци в София
 • Професионално оборудване и подходящи почистващи техники
 • Дълготраен ефект

title=

Доверете се на професионалистите

Изберете професионално пране на матраци от Зорница още днес. Свържете се с нас и запишете Вашия час за пране на матраци сега!