Пране на мокети

Пране на мокети се препоръчва ако:

 • Пране на мокети
  Страдате от алергии
 • Пране на мокети
  Имате домашни любимци
 • Пране на мокети
  Килимите вече не изглеждат чисто нови
 • Пране на мокети
  Искате да премахнете неприятна миризма
 • Пране на мокети
  Килимите са изложени на редовен трафик
 • Ползите от почистване на мокет

  Чистият мокет е предпоставка за добра хигиена у дома, здравословна среда за вас и вашето семейство и един чист и уютен интериор. Повечето хора подценяват важността от пране на мокети и погрешно вярват, че минавайки с прахосмукачка или метла е достатъчно да отстрани насъбралата се мръсотия. Истината е, че мокетът е сред най-изложените на замърсявания елементи у дома. По него стъпваме с мръсни обувки, по него се разхождат домашни любимци с мръсни лапички, а често страда и от изпусната храна и напитки. Всичко това води до дълбоки замърсявания и щети, които може би не са видими на пръв поглед.
  Регулярното почистване на мокет гарантира, ще фактори като прах, петна и миризми са изцяло премахнати от най-дълбоките нива на мокета. Почистването на мокет също отстранява неприятни миризми, които често се натрупват в следствие от тютюнопушене в помещението или пък инциденти на домашните любимци. Осигурявайки редовно пране на мокет, вие можете да се насладите на свеж аромат у дома, на елиминирани рискове от разпространението на вируси и бактерии и на комфортен и чист дом.
 • Защо е важно да разчитате на професионално пране на мокети?

  Докато почистването на мокет в домашни условия се извършва с материали, купени от магазина, професионалното пране на мокети по домовете предлага далеч по-прецизна и висококачествена работа. Ние предлагаме машинно пране на мокети, което се отличава с редица предимства. Разчитаме на съвременни и модерни технологии, на професионално оборудване и последни техники в индустрията.

  Като резултат, нашите клиенти могат да разчитат на:

  • Удължен живот на мокета - професионалните техники за почистване на мокет са щадящи и гарантират, че мокетът ще запази изрядното си качество и състоянието му ще се запази здраво за по-дълго време.
  • Най-висок стандарт - работейки със специалисти, вие осигурявате най-високо качество на почистване за вашите мокети. Професионалистите са квалифицирани и обучени да се придържат към доказани методи за пране на мокети.
  • Професионално оборудване - професионалните фирми за почистване на мокети разполагат машини, които са специално създадени за целта. Те също така са изцяло оборудвани с висококачествени препарати и материали.
  • Скоростно почистване - не на последно място, разчитайки на професионалист, вие не трябва да инвестирате часове в трудоемката задача да почистите мокетите. Можете просто да се насладите на резултатите.

  Ние предлагаме достъпна цена за пране на мокет, което прави услугата ни подходяща за всеки бюджет. Можем да осигурим и професионално почистване на мокети в офиса.

Какво представлява услугата пране на мокети?

Щом специалистите ни пристигнат на вашия адрес, ние ще се захванем с бърз, но детайлен оглед на състоянието на мокета. Ще регистрираме какви са щетите и ще подберем правилните техники за почистване. Ние използваме професионални препарати, които са 99% биоразградими и щадящи за околната среда. Ако щетите са леки, можем да се доверим на нашите препарати за отстраняването на петна или замърсявания. Ако мокетът се нуждае от по-дълбочинно почистване, ще изберем машинно пране на мокет с нашите модерни машини.

Екстракцията се счита за най-ефективния метод за пране на мокет. Процесът включва впръскване на разтвор на вода и специален препарат, който се изсмуква с машината. Можем да предложим и полу-сухо пране, което драстично намалява необходимото време за съхнене след процедурата. Независимо от това какво е състоянието на мокета и от какъв вид почистване се нуждае, нашите професионалисти са на разположение да помогнат!

Какво трябва да знам преди да поръчам услугата чистене на мокет?

Преди да пристигнат нашите хигиенисти у дома или офиса ви, ще е необходимо да съберем максимално повече информация, за да можем да се подготвим. Ще е полезно да ни кажете на каква площ са разположени мокетите. Когато пристигнем, за да можем да работим максимално ефективно, съветваме нашите клиенти да осигурят пространство, в което няма домашни любимци. Това е и препоръчително за самите животни, тъй като биха могли да се стресират от машините по време на работа. Не се притеснявайте ако има тежки мебели върху части от мокета. Нашият екип ще се погрижи за преместването им по време на почистването и връщането им обратно по местата след като приключим.

title=

Професионално почистване на мокети от фирма Зорница

Екипът на почистваща фирма Зорница е готов да се справи с мокети от всякакви размери и материя. Свържете се с нас за повече подробности