Covid Дезинфекция

 • Дезинфекция за Дома

  Дезинфекцията и защитата на дома от бактерии и вируси е от изключително значение, особено във времена на зарази като Covid-19. Ние от "Зорница" проучихме различни методи и препарати, като се допитахме и до специалисти, за да намерим най-оптималния вариант за качествено и сигурно дезинфекциране за дома и офиса. Можете във всеки един момент да разчитате на нас за цялостна и професионална дезинфекция на дома Ви.

  Виж Цена

 • Дезинфекция за Бизнеса

  За да предоставите безопасна и здравословна работна среда на Вашите служители, партньори и клиенти е необходимо да се уверите, че всички бактерии, вируси и микроорганизми са успешно отстранени. Именно затова е желателно да се доверите на професионална дезинфекция на офиса. Ние от "Зорница" работим с доказани методи и препарати, предлагайки най-оптималния вариант за качествено и сигурно дезинфекциране на Вашата работна среда. Доверете се на нашата професионална услуга дезинфекция на офиса и предпазете себе си и Вашите колеги от вируси като Covid-19.

  Виж Цена

Дезинфекция на дома и офиса – защо е важно да се доверите на специалистите

Дезинфекцията на всички помещения и повърхности в дома и офиса е точно толкова важна, колкото честото миене на ръцете и използването на препарати, които да убиват бактериите. Макар и повърхностите да не са толкова подходяща среда за развитието и размножаването на нови бактерии, те са преносител. Именно затова е важно да извършвате честа и щателна дезинфекция на помещенията, в които прекарвате повече време. Но процесът може да отнеме доста време, а резултатите да не са задоволителни ако разчитате на препарати от магазина и на домашни техники.

Какво представлява процесът на дезинфекция на помещения?

Дезинфекцията е процедура, при която ефективно се елиминират голяма част или всички патогенни микроорганизми, като бактерии, вируси и други. Дезинфекцията може да се извършва на всякакви предмети и повърхности и за целта може да се използват течни препарати или пасти за обработка. Ефективността на процеса на дезинфекция на помещения зависи от няколко основни фактора:

 • ниво на замърсяване
 • нивото на температура
 • влажност в помещението
 • температурата
 • pH нивото на използвания препарат

Препоръчително е да се доверявате и на професионалисти, които да извършат професионална дезинфекция на Вашия дом или офис.

Видове дезинфекция на помещения

Има основно 2 вида дезинфекция на помещения, която можете да изберете:

 1. Почистване на повърхностите със специален препарат
 2. Дезинфекция на въздуха

За максимални ефекти се препоръчва използването и на двата метода. Дезинфекцията на помещения чрез почистване на повърхностите позволява премахването на благоприятната среда за развитие на бактерии и микроорганизми и да предотвратяването на разпространяването им. Нашите специалисти ще извършат щателна дезинфекция, минавайки през всички повърхности. За да поддържате чистотата у дома и да предотвратите размножаване на бактерии е желателно да дезинфекцирате дома или офиса няколко пъти на седмица.

Нашите професионалисти ще извършат цялостна дезинфекция на вратите, шкафовете, стените, плотовете, рафтовете и други повърхности във Вашето помещение.

Как можем да помогнем?

За успешната дезинфекция се изисква специфична техника. Като професионална фирма за почистване, ние разполагаме с всички необходими машини и препарати за премахването на бактериите от Вашето помещение. Ние работим с мощни машини, през които се разпръсква дезинфектант във въздуха на фини молекули. Така той полепва по всяка повърхност в помещението и действа срещу вредните бактерии и микроорганизми. Дезинфекцията на въздуха постига до 99% резултати, които са трайни и ефективни, без да Ви се налага да търкате с часове. С използването на професионални услуги за дезинфекция на помещения и по-точно по метода дезинфекция на въздуха можете да сте спокойни, че дори и меката мебел в дома Ви е предпазена от бактерии и микроорганизми.

Химична или физическа дезинфекция на дома или офиса?

При химичната дезинфекция се използват специални препарати, които са предназначени за убиването на вредните бактерии. Най-често разпространеното вещество, което се използва в продуктите за дезинфекция, е хлорът. Физическите методи за дезинфекция включват използването на ултравиолетова светлина, електрически заряд, гама-лъчева радиация и други. Разбира се, в домашни условия можете безопасно да използвате само ултравиолетова светлина за дезинфекция, но това не е нужно с наличието на толкова различни препарати, както и професионални услуги в сферата.

Изберете нашата професионална дезинфекция на помещения

Макар и да можете да дезинфекцирате помещенията в дома Ви, както и повърхностите, професионалната дезинфекция е препоръчителна, даже, понякога, задължителна. Препаратите, които са достъпни в търговската мрежа, не винаги дават най-ефективните и желани резултати, които ще получите с професионалната услуга. Също така инструментите, които професионалистите използват за дезинфекция на помещения, са по-ефективни и позволяват по-бърза и по-лесна дезинфекция дори на големи пространства. Доверете се на нашите експерти и се свържете с нас още сега!

title=

Професионална дезинфекция от Зорница

Ако искате да постигнете максимални резултати за почистване и дезинфекция на помещения в дома или офиса ви, то тогава се доверете на професионалистите от Зорница.