Контакти


  * Задължителни полета

  Физическия адрес – Ул. Академик Стефан Младенов 46.

  Често задавани въпроси

  Колко души почистват един апартамент?

  Обикновено екипа за почистване на домове е от 2-3 ма души

  Колко време отнема почистването на 1 апартамент?

  Почистването на апартамент до 100 кв. отнема между 6- 8 часа в зависимост от нивото на замърсяване.

  Как става плащането?

  След почистване на апартамента, на място.

  Трябва ли да осигурим някакви препарати или машини?

  Всички необходими препарати за цялостното почистване на вашия дом са осигурени от нас -препарати за мебели,за почистване на баня,започистване на подови настилки,дезинфектанти,за измиване на прозорци,за дървени повърхности.Машините - прахосмукачки,екстрактор,еднодискова машина,машина за почистване на твърди повърхности и фуги също са осигурени от нас. Единствено трябва да имаме осигурени ток и вода (може и само студена).

  В колко часа започва почистването ?

  Почистванията на домове започват сутрин между 8:30 и 9:30 ч.

  Работите ли през почивни и празнични дни?

  Ако нямате възможност да осигурите достъп през седмицата , след предварителна уговорка поне 2 седмици по-рано можем да направим почистването и в почивен ден.При почистване в почивен ден има оскъпяване на цената с 15 % от регулярната цена на пакета за почистване на дома.

  Колко време е необходимо за да изсъхнат мебелите след изпиране?

  В зависимост от това колко е топло в помещението.При температура в стаята над 24 градуса времето за съхнене е 5-7 часа.При температура на помещението 15-24 градуса са необходими около 10 часа.

  Какво означава изпиране на мека мебел и какво влючва?

  Изпирането на мека мебел се състои в две части. 1.Обработка на самата мека мебел с препарат за текстил , препарат против петна и машинно търкане на петната с двучеткова машина.Дори и по-упоритите петна се премахват тъй като четките на машинаъта работят при 400 0борота в минута. 2.Впръскване на препарат в меката мебел,посредством екстрактор.Това е машина за дълбочинно почистване на мебелите.Тя впръсква разтвор на препарат за текстил в дълбочина .След като препарата подейства посредством вакуум екстрактора изтегля разтворената мръсотия и микроби в дълбочина.

  Може ли да ми издадете фактура за почистването ?

  Да ,разбира се !