Контакти


  * Задължителни полета

  Физическия адрес – Ул. Академик Стефан Младенов 46.

  Често задавани въпроси

  Колко души почистват един апартамент?

  Обикновено екипа за почистване на домове е от 2-3 ма души

  Колко време отнема почистването на 1 апартамент?

  Почистването на апартамент до 100 кв. отнема между 6- 8 часа в зависимост от нивото на замърсяване.

  Как става плащането?

  Плащането може да се направи по 2 начина : 1. Предварително по банков път.При банково плащане получавате отстъпа в размер на 10%. 2. След почистване на апартамента, на място.

  Трябва ли да осигурим някакви препарати или машини?

  Всички необходими препарати за цялостното почистване на вашия дом са осигурени от нас -препарати за мебели,за почистване на баня,започистване на подови настилки,дезинфектанти,за измиване на прозорци,за дървени повърхности.Машините - прахосмукачки,екстрактор,еднодискова машина,машина за почистване на твърди повърхности и фуги също са осигурени от нас. Единствено трябва да имаме осигурени ток и вода (може и само студена).

  В колко часа започва почистването ?

  Почистванията на домове започват сутрин между 8:30 и 9:30 ч.

  Работите ли през почивни и празнични дни?

  Ако нямате възможност да осигурите достъп през седмицата , след предварителна уговорка поне 2 седмици по-рано можем да направим почистването и в почивен ден.При почистване в почивен ден има оскъпяване на цената с 15 % от регулярната цена на пакета за почистване на дома.

  Колко време е необходимо за да изсъхнат мебелите след изпиране?

  В зависимост от това колко е топло в помещението.При температура в стаята над 24 градуса времето за съхнене е 5-7 часа.При температура на помещението 15-24 градуса са необходими около 10 часа.

  Какво означава изпиране на мека мебел и какво влючва?

  Изпирането на мека мебел се състои в две части. 1.Обработка на самата мека мебел с препарат за текстил , препарат против петна и машинно търкане на петната с двучеткова машина.Дори и по-упоритите петна се премахват тъй като четките на машинаъта работят при 400 0борота в минута. 2.Впръскване на препарат в меката мебел,посредством екстрактор.Това е машина за дълбочинно почистване на мебелите.Тя впръсква разтвор на препарат за текстил в дълбочина .След като препарата подейства посредством вакуум екстрактора изтегля разтворената мръсотия и микроби в дълбочина.

  Може ли да ми издадете фактура за почистването ?

  Да ,разбира се !