Абонаментно почистване на офиси

Абонаментно почистване на офис – задължителна услуга за всеки бизнес

Създаването на удобна работна среда за вас и вашите служители включва много и различни фактори, които трябва да се вземат под внимание от всеки работодател. Комфортно бюро, удобен стол, вкусно кафе, красива гледка и чистота. Можем и за първите неща да не можем да ви помогнем, но можем да се погрижим за вашето абонаментно почистване на офис. Днес ще ви разкажем малко повече за нашата услуга за абонаментно почистване на офис, какво включва и защо си струва да изберете именно нея. Да започваме! 

Абонаментно почистване на офиси 1
Абонаментно почистване на офиси - професионална услуга

Какво представлява услугата абонаментно почистване на офис?

Абонаментното почистване на офис е услуга, подходяща за всеки бизнес, независимо от големината, броя на хората или оборота. Единственото условие е наличието на офисно работно пространство. Абонаментното почистване на офис е най-лесният и ефективен начин да сте сигурни, че работното пространство е винаги подредено и хигиенично. Управителите на бизнесите могат да избират между еднократни посещения и абонаментно почистване на офиса, като много голяма част от тях предпочитат второто. Защо, ще разгледаме малко по-късно. Сега нека се фокусираме върху различните услуги, които включва абонаментното почистване на офис, както и формирането на цената. 

Какво включва абонаментното почистване на офис?

За да бъде наистина добро и качествено, абонаментното почистване на офиса трябва да включва всички работния помещения, с които разполагате. Например, нашата услуга за абонаментно почистване ви предлага грижа и хигиена за общото работно пространство, антрето, коридори, пространството пред асансьора, рецепцията, кухнята, мястото за хранене, залите за отдих и почивка, санитарните помещения и всякакви други. Разбира се, преди да изберете конкретна фирма за абонаментно почистване на офис трябва да направите консултация с представител, за да можете да уточните всички детайли.

Абонаментно почистване на офиси 2
Абонаментно почистване на офиси - какво включва

Абонаментното почистване на офиса задължително включва основни дейности по хигиенизирането на помещения, като забърсване на прах. Премахването на праха е много важно за да може въздухът да е чист и да няма предпоставка за развитие на алергии или суха кашлица. Абонаментното почистване на офис също включва и процедури за почистване на подовите настилки. Независимо дали са плочки, ламинат, паркет или мокет, подът изисква особена грижа и обработка. За целта се използват професионални прахосмукачки за премахване на твърдите частици и мръсотия и след това настилката се обработва по най-добрия начин. Абонаментното почистване на офис често включва измиването на твърдите повърхности с парцал и препарат, а третирането на мокет може да бъде договорено допълнително в цената за извършване 1 път годишно или да бъде закупено като допълнителна услуга от фирмата. Компанията, предлагаща абонаментно почистване на офиса, има и ангажимента за почистване на вътрешните стъклени прегради и паравани от мръсотия, петна и отпечатъци поне 1 път годишно, както и хигиена на остъклението от вътрешната страна. 

Грижата за кухнята и пространството за хранене е една от основните причини толкова бизнеси да избират абонаментно почистване на офис. Това помещение се цапа изключително бързо и при неправилна поддръжка може да доведе до неприятна миризма, появяване на петна и развитие на бактерии или вредители. Затова и всяка добра услуга за абонаментно почистване на офис трябва да включва хигиената на това помещение. Основните дейности, които можете да очаквате да се включват в услугата за абонаментно почистване на офис в това помещение, са – почистване на плотове, хигиена на подовата настилка, забърсване на маси, миене на съдове и прибори и периодично почистване на уреди, като кафемашини, микровълнови и хладилници. За да сте сигурни какво точно включва услугата за абонаментно почистване на офис за кухненското помещение, не се колебайте да попитате още по време на първоначалната консултация.

Абонаментно почистване на офиси 3
Абонаментно почистване на офиси от Зорница

Не на последно място е хигиената на санитарните помещения. За да може служителите ви да се чувстват комфортно в офиса, то вие се нуждаете от абонаментно почистване на офис, което да се грижи за санитарните помещения поне 1 път седмично. Колкото по-често, толкова по-добре. Щателното почистване на тоалетните и пространствата около тях е от изключително значение за доброто изпълнение на абонаментно почистване на офис. Затова след като изберете фирма за абонаментно почистване на офис разгледайте как са се справили в санитарните помещения и ще можете лесно да прецените дали са се постарали или просто са минали и забързали набързо.  

Колко често трябва да бъде абонаментното почистване на офис?

Този въпрос със сигурност няма еднозначен отговор и зависи от много и различни фактори. На първо място трябва да се вземе под внимание колко е голямо пространството. Колкото по-голямо работно място имате, толкова по-често е добре да бъде извършвано и абонаментно почистване на офис. Същото важи и при по-голям брой служители. По-големият брой хора означава повече боклук и по-голяма възможност за цапане. Тогава абонаментното почистване на офиса е важно да бъде по-често и щателно. На второ място трябва да вземете вашите лични предпочитания и желания откъм хигиената на работното място. Ако искате базова чистота в офиса, абонаментно почистване на офис един път седмично може и да ви е достатъчно, но ако искате всичко да бъде добре почистено всеки ден от седмицата, то тогава се нуждаете от ежедневно посещение. Не на последно място трябва да включим и фактора цена на услугата абонаментно почистване на офис. Разгледайте какви са различните предложения на избраната фирма за абонаментно почистване на офис за да прецените кое е най-изгодно за вас. Сами ще забележите, че често разликата в крайната цена между едно посещение седмично и например 2 или 3 пъти не е толкова голяма, а ще получите значително по-добра услуга за абонаментно почистване на офис. 

Абонаментно почистване на офиси 4
Абонаментно почистване на офиси - свържете се с нас!

Абонаментно почистване на офис от Зорница

Ако търсите професионалисти, които да ви предоставят най-добрата услуга за абонаментно почистване на офис на територията на София, то тогава сте попаднали на правилното място! Ние от Зорница разполагаме с дългогодишен опит в областта на хигиената на дома и абонаментно почистване на офис и можем спокойно да ви кажем, че с нас ще получите най-добрата услуга! Разгледайте нашия сайт, където ще намерите само някои от доволните отзиви от нашите корпоративни клиенти за услугата абонаментно почистване на офис. А защо да не проверите сами с очите си? Обадете ни се още днес и ще организираме консултация за уточняване на вашата персонална услуга абонаментно почистване на офис!

Абонаментно почистване на офис – задължителна услуга за всеки бизнес

Какво представлява услугата абонаментно почистване на офис?

Какво включва абонаментното почистване на офис?

Колко често трябва да бъде абонаментното почистване на офис?

Абонаментно почистване на офис от Зорница