За дома

 • Основно Почистване На Дома

  Специалистите от Фирма „Зорница“ предоставят основно почистване на дома, което подпомага по-здравословния и пълноценен начин на живот, както за хора с алергии, домашни любимци и деца, така и за всички останали. Нашите препарати са безвредни за здравето - не съдържат алкохол, хлор, допълнителни парфюми и силна дразнеща миризма. Това ги прави подходящи за употреба в домакинства с малки деца, хора, страдащи от алергии, както и домашни любимци. Насладете се на нашите достъпни цени за основно почистване.

  Виж Цена

 • Почистване на Мека Мебел

  При нас ще откриете цялостно решение за пране на мека мебел. Ние прилагаме професионални техники за обработка на Вашия текстил и всякакви други повърхности на мебелите, като постигаме качествен и дълготраен резултат. Нашият екип разбира от деликатни материи и знае как да третира всяка по вид повърхност, така че да постигне дълбочинно почистване и красив външен вид. Нашите специалисти са обучени и опитни в машинно пране на мека мебел и могат да гарантират изрядни резултати и напълно преобразен дом.

  Виж Цена

 • Основно Почистване след Ремонт

  Професионалното почистване след ремонт гарантира, че дори най-фините частици прах са премахнати, осигурявайки чиста и здравословна среда за живот. Доверете се на експертната почистваща фирма "Зорница" - ние знаем как да гарантираме бързо и качествено почистване на Вашият ремонтиран дом или офис. Екипът ни от специалисти разполага с нужната техника, години опит в почистването след ремонт и точните знания за правилно почистване на всички видове замърсявания без да наранява повърхностите.

  Научи Повече