За дома

 • Дезинфекция на Дома

  Всички знаете колко важно е да дезинфекцирате и защитите дома си от бактериите на Covid вируса. Ние от "Зорница" проучихме различни методи и препарати , като се допитахме и до специалисти, за да намерим най-оптималния вариант за качествено и сигурно дезинфекциране за дома и офиса – за да можете във всеки един момент да разчитате на нас.

  Виж Цена

 • Основно Почистване

  Фирма „Зорница“ предоставя пълно почистване на дома ви, което подпомага по-здравословния и пълноценен начин на живот, както за хора с алергии, домашни любимци и деца, така и за всички останали. Нашите препарати са безвредни за здравето - не съдържат алкохол, хлор, допълнителни парфюми и силна дразнеща миризма. Това ги прави подходящи за употреба в домакинства с малки деца, хора, страдащи от алергии, домашни любимци.

  Виж Цена

 • Почистване на Мека Мебел

  „Зорница“ предлага цялостно решение за почистване на мека мебел. Ние прилагаме професионални техники за обработка на вашия текстил и всякакви други повърхности на мебелите, като постигаме качествен и дълготраен резултат. Нашият екип разбира от деликатни материи и знае как да третира всяка по вид повърхност, така че да постигне дълбочинно почистване и красив външен вид.

  Виж Цена