За дома

 • Дезинфекция на Дома

  Професионалната дезинфекция на дома защитава Вашия дом от бактерии, вируси и други вредители. Ако търсите квалифицирана фирма за дезинфекция на Вашия дом, то сте попаднали на правилното място. С години опит в индустрията, ние непрестанно откриваме нови, модерни варианти за качествено и прецизно дезинфекциране за дома. В резултат, 99,99% от бактериите във Вашия дом ще бъдат успешно отстранени. Разчитайте на нас и се насладете на максимална защита и хигиена.

  Виж Цена

 • Основно Почистване На Дома

  Специалистите от Фирма „Зорница“ предоставят основно почистване на дома, което подпомага по-здравословния и пълноценен начин на живот, както за хора с алергии, домашни любимци и деца, така и за всички останали. Нашите препарати са безвредни за здравето - не съдържат алкохол, хлор, допълнителни парфюми и силна дразнеща миризма. Това ги прави подходящи за употреба в домакинства с малки деца, хора, страдащи от алергии, както и домашни любимци. Насладете се на нашите достъпни цени за основно почистване.

  Виж Цена

 • Почистване на Мека Мебел

  При нас ще откриете цялостно решение за пране на мека мебел. Ние прилагаме професионални техники за обработка на Вашия текстил и всякакви други повърхности на мебелите, като постигаме качествен и дълготраен резултат. Нашият екип разбира от деликатни материи и знае как да третира всяка по вид повърхност, така че да постигне дълбочинно почистване и красив външен вид. Нашите специалисти са обучени и опитни в машинно пране на мека мебел и могат да гарантират изрядни резултати и напълно преобразен дом.

  Виж Цена