За нас

Ние сме екипът на фирма „Зорница“

Избрахме да носим това красиво българско име, защото харесваме и смятаме, че българските продукти и услуги могат да бъдат с много високо качество. Вярваме, че след като почистим Вашия дом или офис ще го оставим в състояние да блести точно както блести и звездата „Зорница“ (Вечерница).

Какво означава бутиково почистване?

Бутиково е, защото ние почистваме с ръцете си, докосваме и с внимание третираме всеки един детайл във Вашия дом. Точно както при производството на най-скъпите автомобили или мебели детайлите се изработват ръчно, така със същото внимание подхождаме и ние към детайлите и скъпите за Вас вещи, които красят дома Ви. Разбира се, използваме професионални машини, за да предложим по-високо качество, но накрая всичко проверяваме „на ръка“. Затова, когато приключим с почистването, гордо можем да сложим етикет „ръчна изработка - Зорница“.

Нашият екип е съставен от млади служители – те работят по-бързо и знаят как да открият и почистят местата във вашия дом, които дълго сте отлагали да почистите или дори не знаете, че съществуват и са мръсни. Ние работим с клиенти, чиито домове или офиси са в централните и южни квартали на София. Клиентите на фирма за бутиково почистване „Зорница“ са работещи и много взискателни хора. Те поставят високи цели и изисквания както към самите себе си, така и към нас - екипа, който са избрали да поддържа техния дом или офис.