Пране на мека мебел

Изпиране на мека мебел се препоръчва , ако:

 • Пране на мека мебел
  Искате да премахнете праха и акариите от вашата мека мебел
 • Пране на мека мебел
  Имате домашни любимци
 • Пране на мека мебел
  Имате малки деца
 • Пране на мека мебел
  Страдате от алергии
 • Пране на мека мебел
  Живеете в силно замърсена част на града

1-ви етап

Тук се вмества повърхностното почистване с професионална двучеткова машина. Нанасяме препарат за текстил и машинно отстраняваме всякакви петна от тапицериите и повърхностите на Ввашите мебели, независимо колко упорити.

2-ри етап

Следващият етап включва използването на специална машина за качествено дълбоко почистване (екстрактор), с помощта на която впръскваме препарат. Препаратът прониква в дълбочина и елиминира микробите, акарите и всички източници на неприятни миризми и замърсен въздух. Следва извличането на мръсотията, посредством вакуум, с който всичко изброено по-горе се изсмуква и отстранява от мебелите. Крайният резултат е дълготрайна свежест и подновени мебели с красив външен вид.

 • Ползи от изпирането

  По-добро качество на въздуха във Вашия дом

  Повърхностите на мебелите у дома обикновено са с влакнеста или пореста структура (при мебели от кожа), което води до натрупването на множество невидими за окото мръсотии – акари, бактерии, прахови частици и други. Те могат да предизвикат:

  • алергии
  • кашлица
  • възпаления на очите, носа и гърлото и други.

  Професионалното изпиране представлява обстойно почистване на мебелите, което елиминира всички микроорганизми и прах, натрупали се с времето, при това не само от повърхността, а в дълбочина. Това подобрява качеството на въздуха в жилището, а от там води до по-здравословен живот за нас и нашите близки.

  По-дълъг живот на мебелите

  Ежедневната употреба на мебелите у дома води до естественото им износване, което с времето става все по-видимо за окото. Дълбокото почистване на меките мебели обаче подпомага за значителното удължаване на техния живот и спестяване на пари в дългосрочен план. Фирма „Зорница“ употребява специализирани препарати и щадящи методи на почистване на мека мебел, които не увреждат по никакъв начин, а вместо това довеждат до техния по-красив външен вид, наред с дълбокото почистване и елиминиране на несъвършенства.
 • По-добър естетичен вид

  Независимо от това колко усилия полагате Вашият дом да изглежда добре, по мебелите често остават трудни за премахване петна и мръсотии. Както споменахме в горната точка, при почистването, екипът на фирма „Зорница“ се стреми да възвърне блестящия външен вид на Вашите мебели. Това е важно както за Вас самите, от гледна точка чистота, така и за цялостната визия на Вашето жилище. Резултатът след работата ни е подновени мебели, които допълват интериора на дома Ви перфектно.

  По-чисто и по-свеж аромат

  Независимо дали живеете с деца, домашни любимци или сами, със сигурност при ежедневните дейности диванът в хола е „вкусвал“ неведнъж Вашите макарони, салатка, кафе или вечерно питие. Може би успешно сте замаскирали щетите с бързо почистване или освежител за въздух, но какво се случва под повърхността? Професионалното почистване на мебелите ще отстрани източниците на миризми, като извади техните причинители и ги елиминира в дълбочина.
 • Безопасни практики за почистване

  В домакинствата употребата на стандартни препарати от близкия магазин е честа практика, която обаче води до неминуемото по-бързо износване на тапицериите, с които е облечено обзавеждането вкъщи. Екипът на фирма „Зорница“ е добре обучен и работи със специализирани техники, методи и препарати за почистване, които няма да увредят или наранят мебелите както повърхностно, така и в дълбочина.

Изчислете цената за почистване

 • Пакет Зорница Изпиране на диван + Килим или 2 стола

  Изпиране на диван до 5 места
  1 бр. Килим/ пътека или 2 стола

  Повърхностно почистване с двучеткова машина
  Премахване на петна
  Освежаване на цветовете
  Дълбочинно изпиране с екстракторна машина
  Премахване на акарии,прах и микроби
  Освежаване
  Ароматизиране

  Времетраене : 40 - 60 мин.
  Време за съхнене: 4-5 часа
  Ние държим на предпазните мерки . Нашите служители работят с очила , маски и ръкавици.

  90 лв.

  Поръчай

 • Пакет Разширен Изпиране на диван + двоен матрак

  Изпиране на диван
  Изпиране на двоен матрак

  Повърхностно почистване с двучеткова машина
  Премахване на петна
  Освежаване на цветовете
  Дълбочинно изпиране с екстракторна машина
  Премахване на акарии,прах и микроби
  Освежаване
  Ароматизиране

  Времетраене : 60 -80 мин.
  Време за съхнене: 3-4 часа
  Ние държим на предпазните мерки . Нашите служители работят с очила , маски и ръкавици.

  100 лв.

  Поръчай

 • Пакет Премиум Дезинфекция + Изпиране

  Изпиране на диван до 6 места
  Изпиране на 1 двоен матрак
  Изпиране на 1 единичен матрак
  Изпиране на 1 килим

  Повърхностно почистване с двучеткова машина
  Премахване на петна
  Освежаване на цветовете
  Дълбочинно изпиране с екстракторна машина
  Премахване на акарии,прах и микроби
  Освежаване
  Ароматизиране

  Времетраене : 1:30-2:00 ч.
  Време за съхнене: 3-4 часа .
  Ние държим на предпазните мерки . Нашите служители работят с очила , маски и ръкавици.

  130 лв.

  Поръчай

Свържете се с нас за индивидуална оферта !

Us

В "Зорница " се стараем
да персонализираме услугите си
спрямо специфичните нужди на всеки клиент.
Ако имате въпроси или искате индивидуално
предложение за вас , свържете се с мен !

Мариан Попов
Управител

„Зорница“ предлага цялостно решение за почистване на мека мебел. Работейки с нас, можете да се възползвате от професионални техники за обработка на Вашия текстил и всякакви други повърхности на мебелите, като постигаме качествен и дълготраен резултат. Нашият екип разбира от деликатни материи и знае как да третира всяка по вид повърхност, така че да постигне дълбочинно почистване и красив външен вид. Изпирането на меката мебел в дома носи редица ползи, някои от които са:

 • ✔ По-добро качество на въздуха в дома
 • ✔ По-дълъг живот на мебелите
 • ✔ По-добър естетичен вид
 • ✔ Свежест и приятна атмосфера
 • ✔ Безопасни практики на почистване

Какво представлява услугата пране на мека мебел?

Всеки дом има поне няколко и различни вида мека мебел. В зависимост от това какви видове има във Вашето жилище, ние ще предложим подходящо почистване или пране на мека мебел. Прането на мека мебел от професионалистите на Зорница преминава основно през два етапа:

 1. Повърхностно пране на мека мебел - първо нанасяме препарат за отстраняване на петна и третираме повърхността със специална двучеткова машина за почистване на текстил. Целта е да се премахнат всички замърсявания, причинени от разливане на напитки и храна. Така Ви гарантираме, че след пране на мека мебел, цветовете на текстила няма да бъдат повредени или да избледнеят, като същевременно замърсяванията изчезват.
 2. Пране на мека мебел в дълбочина - след като сме отстранили петната на повърхността, преминаваме към дълбочинно почистване. То включва впръскване на специален препарат за дълбоко пране на мека мебел. Целта е препаратът да проникне на дълбоко, да разгради и почисти мръсотията и акарите. След това, посредством вакуум, разтворената мръсотия се издърпва от вътрешността на меката мебел и се събира в специално отделение на машината, предназначено за отпадъчните води. Този процес от прането на мека мебел се повтаря, докато вътрешността на мебелите не е напълно чиста. Това най-ясно си проличава, след като машината започне да изтегля само чиста вода и препарат от вътрешността на меката мебел. По този начин Ви гарантираме, че Вашата мека мебел е почистена както повърхностно, така и в дълбочина. Това гарантира запазването на приятния аромат на чисто и свежо за по-дълго време.

Екипът на Зорница предлага висококачествено почистване и пране на мека мебел във всяка част от Вашия дом.

Пране на мека мебел във всекидневната/хола

Какво включва услугата пране на мека мебел в хола и всекидневната? Услугата включва изпирането на:

 • Диван
 • Табуретка
 • Фотьойл
 • Кресло
 • Килим
 • Пътека
 • Възглавници

Препоръчително е прането на мека мебел в това помещение да се прави минимум два пъти в годината, тъй като там прекарваме най-много време. Специално внимание трябва да се обърне на пране на мека мебел, като дивани, килими или пътеки, тъй като те се използват най-често и събират голямо количество прах. Правилната поддръжка Ви гарантира, че Вашите мебели ще имат по-добър естетичен вид и ще ухаят свежо много по-дълго време.

Какво включва пране на мека мебел в спалнята?

Нашите специалисти ще се уверят, че мека мебел като матраци, дюшеци или фотьойли в спалнята са напълно почистени, ухаят свежо и изглеждат чисто нови. Ние ще се погрижим и за килимите или пътеките във Вашата спалня. Ще премахнем всякакви петна, миризми, прах, вредни частици и други несъвършенства. Чрез употребата на професионални машини за пране на мека мебел, ние ще се уверим, че всички мръсотии под повърхността са елиминирани и всички петна отстранени.

Какво включва прането на мека мебел в детската стая?

Детската стая изисква специално отношение към прането на меката мебел, за да могат мъничетата да растат здрави и в комфорт. Професионалното почистване на мека мебел в детската включва пране и почистване на:

 • Детски матрак
 • Килими
 • Столове
 • Фотьойли
 • Дивани
 • Табуретки

Ще обърнем най-много внимание на детския матрак. Ше отстраним напълно всякакви следи от храни, напитки, материали за рисуване, следи от играчки, прах, или пък петна от инциденти. Препоръчително е почистването на мека мебел в детската стая да се извършва поне няколко пъти в годината, за да се избегнат алергични реакции, раздразнение и дискомфорт. Нашите специалисти работят с антиалергенни препарати за пране, щадящи нежната кожа на детето.

Какво включва прането на мека мебел в други помещения?

Най-често това са всички килими, пътеки и столове (тапицирани) в останалите помещения на Вашето жилище.

 • Ще обърнем особено внимание на прането на пътеките в коридора
 • Ще отделим време на дълбоко почистване на меката мебел в кухнята
 • Ще отстраним напълно всякакви петна, натрупвания на прах или пък следи от домашни любимци
 • Разполагаме със специални препарати за отстраняване на мазни петна
Необходимо ли е пране на мека мебел на двора/балкона?

Този вид мебели имат по-специално покритие, което ги предпазва от вода или друг вид течности. Въпреки това, ако се появят петна, те трябва да бъдат обработени по правилен начин, за да могат да се премахнат. Ако се опитате да извършите пране на мека мебел от този вид с вода и конвенционални препарати, след като изсъхнат могат да се появят очертания по краищата на третираната повърхност. Затова е важно прането на мека мебел в двора или балкона да се направи с професионални машини и препарати.

title=

Професионално пране на мека мебел

Изберете пране на мека мебел с професионална техника и препарати от Зорница още днес!